Herroepingsrecht

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Maak voor een correcte verwerking van de retourzending gebruik van het retourformulier. Deze ontvangt u bij uw bestelling en kunt u ingevuld mee terugsturen.


Retourneren per post

Accessoires, onderdelen en fietskleding
Deze producten worden verzonden in doosjes, die via een PostNL punt verzonden kunnen worden. Op deze wijze kunt u het ook aan ons retourneren.

Fietsen
Wanneer u een fiets wil terugsturen, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen namelijk de bezorgservice ook inzetten om de fiets weer bij u op te halen. De kosten hiervan bedragen €30,00 en zullen worden verrekend met het bedrag dat u van ons terugkrijgt.

 

Retourneren in de winkel

Wanneer u zelf in de gelegenheid bent om de retourzending terug te brengen naar de winkel, dan is dat geen probleem en uiteraard kosteloos. Lever hierbij wel het ingevulde retourformulier in, zodat wij de retourzending administratief goed kunnen verwerken.

Het retouradres:
Bike Totaal Spijkenisse
Marrewijklaan 105
3201 BH Spijkenisse

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.