U heeft de mogelijkheid om binnen 14 dagen uw aankoop te retourneren. De 14 dagen bedenktijd gaan in op de dag van ontvangst van de bestelling. Het product kan alleen, en indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. U heeft de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren via de post en de winkel. 

1. Retourneren via de post

Maak voor een correcte verwerking van de retourzending via de post gebruik van het retourformulier. Deze ontvangt u bij uw bestelling. Vervolgens pakt u de bestelling weer zorgvuldig in. Hiervoor kunt u het verzendmateriaal gebruiken waarmee wij de bestelling hebben opgestuurd. Het is belangrijk dat u het retourformulier bij het pakket voegt. Adresseer vervolgens uw retour aan Marrewijklaan 105, 3201 BH Spijkenisse. Het verzenden van de retour kunt u doen via één van de post services in Nederland. Voor het retourneren van de bestelling via de post zijn de retourkosten voor uw rekening. Wanneer wij de retour hebben ontvangen, zullen wij het bedrag binnen 14 dagen crediteren. 

2. Retourneren in de winkel

U kunt ook de webshop bestelling retourneren bij onze winkel. Retourneren in de winkel is kosteloos. Graag vragen wij u wel het bijgevoegde retourformulier in te vullen zodat wij in de winkel uw retour goed kunnen verwerken. Wij zullen het bedrag vervolgens binnen 14 dagen crediteren. 

3. Retourneren van fietsen

*** (wordt nog geschreven) 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.