ONDERDELEN, ACCESSOIRES & KLEDING

Bezorging

Het is mogelijk om je bestelling thuis te laten bezorgen of zonder extra kosten af te halen bij 105 Cycling in Spijkenisse. De keuze voor thuisbezorgen of afhalen in de winkel maak je tijdes het bestelproces. 

 • Afhalen in de winkel
  Je kunt er voor kiezen om kosteloos je product in de winkel af te halen.

 • Thuisbezorging
  Je kunt er voor kiezen om je bestelling thuis geleverd te krijgen. Wij verzenden met DHL en rekenen daarvoor €4,95 bezorgkosten. Bestellingen van onderdelen & accessoires worden vanaf €50,00 gratis verzonden. 

Retourneren

Je hebt de mogelijkheid om binnen 14 dagen uw aankoop te retourneren. De 14 dagen bedenktijd gaan in op de dag van ontvangst van de bestelling. Het product kan alleen, en indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. U heeft de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren via de post en in de winkel. 

 • Retourneren via de post
  Wanneer je je aankoop wilt terugsturen per post, zijn de kosten voor het terugsturen voor eigen rekening. Wij vragen je om het retourformulier in te vullen en bij de verpakking toe te voegen. Adresseer vervolgens uw retour aan Marrewijklaan 104, 3201BH Spijkenisse. Het verzenden van de retour kan via één van de post services in Nederland. Wanneer wij de retour hebben ontvangen, zullen wij het bedrag binnen 14 dagen crediteren. 

 • Retourneren in de winkel
  Je kan ook jouw bestelling retourneren bij ons in de winkel. Retourneren in de winkel is kosteloos. Graag vragen wij het bijgevoegde retourformulier in te vullen en bij de verpakking toe te voegen. Op deze manier kunnen wij in de winkel de retour goed verwerken. Wij zullen het bedrag vervolgens binnen 14 dagen crediteren. 

FIETSEN & FITNESS

Bezorging

105 Cycling bezorgt fietsen en fitnessapparatuur gratis binnen een straal van ... km. Wanneer wij jouw betaling hebben ontvangen zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om een tijd en datum vast te leggen om de fiets te bezorgen. Wil je een fiets laten bezorgen buiten een straal van ... km? Dan brengen wij €.... in rekening. Ook is het mogelijk om je fiets kosteloos op te halen bij de winkel. Wij streven ernaar om je fiets binnen 7 werkdagen bij je thuis te bezorgen. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen. 105 Cycling is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen. 

Retourneren

Je hebt de mogelijkheid om binnen 14 dagen de fiets te retourneren. Je kan de fiets kosteloos retourneren in de winkel. Neem contact op met de winkel als je de fiets op wilt laten halen. De kosten die eventueel gemaakt worden voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Daarnaast worden de kosten voor reparatie en herstel in mindering gebracht van het terug te storten bedrag indien de fiets beschadigd of defect wordt teruggestuurd. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.