ONDERDELEN, ACCESSOIRES & KLEDING

Bezorging

Het is mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen of zonder extra kosten af te halen bij 105 Cycling in Spijkenisse. De keuze voor thuisbezorgen of afhalen in de winkel maak je tijdens het bestelproces.

Afhalen in de winkel
U kunt er voor kiezen om kosteloos het product in de winkel af te halen

Thuisbezorging
U kunt er voor kiezen om de bestelling thuis te laten bezorgen. Wij verzenden met DHL en rekenen daarvoor €4,95 bezorgkosten. Bestellingen van onderdelen & accessoires worden vanaf €50 gratis verzonden. 

Retourneren

U heeft de mogelijkheid om binnen 14 dagen uw aankoop te retourneren. De 14 dagen bedenktijd gaan in op de dag van ontvangst van de bestelling. Het product kan alleen, en indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. U heeft de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren via de post en in onze winkel.

Retourneren via de post
Wanneer u de aankoop per post wil terugsturen, zijn de kosten voor het terugsturen van eigen rekening. Wij vragen u om het retourformulier in te vullen en bij het pakket toe te voegen. Adresseer vervolgens de retour aan Marrewijklaan 105, 3201BH Spijkenisse. Het verzenden van de retour kan via één van de post services in Nederland. Wanneer wij de retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag binnen 14 dagen crediteren. 

Retourneren in de winkel
U kunt ook de bestelling retourneren in de winkel. Retourneren in de winkel is kosteloos. Graag vragen wij het bijgevoegde retourformulier in te vullen en mee te nemen naar de winkel. Op deze manier kunnen wij in de winkel de retour goed verwerken. 

FIETSEN & FITNESS

Bezorging

105 Cycling bezorgt fietsen en fitnessapparatuur gratis. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij z.s.m. contact met je opnemen om een tijd en datum vast te leggen om de fiets te bezorgen. Ook is het mogelijk om de fiets op te halen bij de winkel. Wij streven ernaar om je fiets binnen 7 werkdagen bij u thuis te bezorgen. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen. 105 Cycling is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen. 

Retourneren

U heeft de mogelijkheid om binnen 14 dagen de fiets te retourneren. Je kan de fiets kosteloos retourneren in de winkel. Neem contact op met de winkel als u de fiets op wil laten halen. De kosten die eventueel gemaakt worden voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Daarnaast worden de kosten voor reparatie en herstel in mindering gebracht van het terug te storten bedrag indien de fiets beschadigd of defect wordt teruggestuurd. 

Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.